Conform REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011, privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, firma noastră acordă o deosebită importanță acestui aspect și informează consumatorii de potențialii alergeni pe care produsele noastre ii conțin.
Informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, aceste informații vor fi furnizate la solicitarea expresa a consumatorului.
Rugam în acest sens consumatorii care știu ca au probleme legate de potențiali alergeni înainte de a plasa comanda să solicite informații suplimentare referitoare la potențialii alergeni.
Alergenii sunt proteine care provoacă o reacție exagerată a sistemului imunitar. În general alergenii din produsele alimentare pot fi reprezentați fie de diferite adaosuri precum proteinele din soia, proteinele din lapte sau glutenul, fie de condimente: piper, scorțișoara, boia sau semințe de țelină.
Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:
În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să solicitați informații suplimentare înainte de plasarea comenzii.
Vă mulțumim pentru înțelegere și va asiguram de tot suportul nostru!